Header

Zo kies je de sim only die bij jou past

14 juli 2015 | In HTC One X nieuws

Wil jij ook dé sim only die perfect bij jou past? Dan biedt de sim only vergelijker van UnitedConsumers uitkomst!

UnitedConsumers is een consumentencollectief dat vaste lasten goedkoper maakt. Zij bieden onder andere energie, tanken,  autoverzekeringen, een zorgverzekering en GSM abonnementen aan. En juist omdat jij een GSM abonnement wil dat aan jouw wensen voldoet, ben je bij UnitedConsumers aan het juiste adres. Als je een sim only gaat afsluiten, is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden.

* De provider: het is belangrijk om rekening te houden met de dekking van de provider. Zo kan het zijn dat de provider van jouw keuze geen dekking heeft in jouw woonplaats. Daarnaast is de prijs van een sim only abonnement per provider verschillend. En dit geldt ook voor de klantenservice. Allemaal aspecten die je mee moet nemen als je een provider gaat kiezen.

* Jouw wensen: vervolgens ga je kijken naar jouw bel- en sms gedrag en bekijk je hoe vaak je hiervan gebruik maakt. Bel je veel? Dan kies je een hoge belbundel. Sms je veel? Dan kies je een hoge sms bundel. En internet je veel? Dan kies je een hoge internetbundel. Bij sommige sim only abonnementen kun je maandelijks je bundels wijzigen en is je abonnement maandelijks opzegbaar.

* Aanvullende opties: als je een sim only hebt samengesteld, vergeet dan niet om de aanvullende opties te bekijken. Voor nummerbehoud wordt in sommige gevallen kosten berekend. Een andere goede tip is om te kijken of het mogelijk is om speciale bundels af te sluiten. Een speciale bundel voor in het buitenland bijvoorbeeld. Met zo’n bundel betaal je minder als je belt, sms’t of gebruik maakt van het mobiele netwerk in het buitenland.

Laat een reactie achter

*