Header

“De nieuwe HTC One: beter dan de Galaxy Note”

6 maart 2014 | In HTC One X nieuws

Ongeveer alles wat je wilt en moet weten over de nieuwe HTC One is al uitgelekt over het toestel, zo lijkt het tenminste wel. Zo plaatste de Franse website Nowhereelse vanmorgen nog de onthulling van de benchmarktest van AnTuTu. Daaruit blijkt dat het toestel de Samsung Galaxy Note gaat verslaan.

 

htconenieuw

htconebenchmarkNaar alle waarschijnlijkheid wordt de nieuwe HTC One uitgerust met een 2,3 GHz Snapdragon, Qualcomm 801-processor en 2 GB werkgeheugen. Het scherm van het toestel wordt 5 inch groot en 1080p kwaliteit.

HTC One: uiterlijk van de Galaxy s5, maar wél van metaal
Qua uiterlijk zal de HTC One veel weg hebben van de nieuwste Galaxy van Samsung: de S5. Net zoals de Samsung zal de HTC ronde vormen hebben en voorzien zijn van zowel een front- als een backcamera. In tegenstelling tot de S5 zal de nieuwe HTC One wel van aluminium worden gemaakt, net zoals zijn voorganger.

Maakt HTC een grotere stap vooruit dan concurrenten?
Naar eigen zeggen zet HTC met de nieuwe One een grote stap vooruit qua zowel design als functionaliteiten. Waar de Galaxy S5 en de nieuwe Xperia (de Z2) veel lijken op hun voorgangers, zal dat bij het nieuwe toestel van HTC niet het geval zijn.

Laat een reactie achter

*