Header

Goedkoopste deals

Een HTC One X kopen voor de beste prijs?

Hieronder de goedkoopste deals op die op het internet te vinden zijn! Wij hebben uit alle aanbieders deze topaanbiedingen geselecteerd! Op deze manier kunt u goedkoop een HTC One X kopen. Goedkoper en beter dan deze aanbiedingen gaat u ze niet vinden. U hoeft dus niet meer te zoeken!

NrAanbiederProviderToestelInternetSnelheidBel / SMSMaandprijsBekijken
1Belsimpel.nlHiLease500 mb2 Mbps75 / 75€ 12,00
2Phoneshop.nlT-Mobile€ 40,-500 mb14,4 Mbps150 / 3000€ 22,62
3StudentmobielT-MobileGratis500 mb3,6 Mbps300 / 300€ 20,31HTC One X
4StudentmobielVodafoneGratis500 mb7,2 Mbps140 / 3000€ 31,88HTC One X
5Belsimpel.nlT-MobileGratisOnbeperkt3,6 Mbps300 / 300€ 22,82
Waarom een HTC One X kopen?

Dankzij de HTC One X heeft HTC een stevige positie bereikt in de smartphone oorlog tussen de grote spelers Samsung en Apple. Dit was in eerste instantie ook de bedoeling van HTC om direct de strijd aan te gaan met de concurrenten. Gezien de cijfers van mensen die de HTC One X kopen kunnen wij concluderen dat HTC hierin geslaagd is. HTC heeft het vertrouwen gewonnen van veel consumenten en dat is te zien in de uitstekende verkoopcijfers van 2012. Hieronder gaan wij wat dieper in op de mogelijkheden van de One X.

htc one x kopen display

Display

Het scherm heeft een grootte van 4.7 inch met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Dankzij het beeldscherm dat gemaakt is van Super LCD zien alle beelden op de One X er super strak en helder uit. Het ziet er zelfs nog beter uit dan bij AMOLED displays van concurrenten. Als u niet altijd even netjes met de omgang van uw smartphone bent dan moet u ene HTC One X kopen, het glas is namelijk gemaakt van het wereldberoemde Gorilla Glass 2. Dit glas is kras en stootbestendig waardoor de telefoon wel tegen een stootje kan, in tegenstelling tot de iPhone. HTC heeft het glas door laten lopen over de randen waardoor het één geheel lijkt.

HTC one x kopen

Onder de motorkap

De HTC one X draait op een Nvidia Tegra 3 processor, met een klok snelheid van 1.5 GHz quadcore. Het interne werkgeheugen van 1 GB RAM geeft genoeg kracht om de processor maximaal te laten presteren.Met de 4+1 chipset voor grafische beelden kunt u zonder moeite spellen en andere multimedia afspelen. Om gegevens op te slaan kunt u gebruik maken van de 32 GB geheugen op het toestel. Gaat u een HTC One X kopen dan biedt HTC voor nieuwe klanten ook nog eens 25 GB gratis geheugen aan op de Cloud service Dropbox. De 1800 mAh accu zorgt ervoor dat de telefoon een lange standby tijd heeft en u kunt er ook lang genoeg mee bellen. De HTC One X heeft uiteraard WIFI, NFC, GPS, versnelling sensoren, licht sensoren en Bluetooth.

Buitenkant

Het toestel is gemaakt van polycarbonaat en bestaat uit één geheel en heeft alleen een opening voor de SIM kaart. Daardoor schuift deze telefoon makkelijk in en uit de broekzak, desondanks de grootte van 134.36 x 69.9 x 8.9 mm. Het toestel zelf heeft een gewicht van 130 gram en is daardoor dus lekker licht. Doordat de zijkanten gebogen zijn lijkt het toestel ronder dan dat het eigenlijk is, dit geeft een mooie optische illusie. Er zitten 3 fysieke toetsen op het toestel voor “Terug”, “Home” en “Apps”, aan de rechterkant zitten de volume knoppen.

htc one x kopen behuizing

Camera

Gaat u een HTC One X kopen dan heeft u er in één klap twee camera’s bij. Één aan de voorkant en eentje aan de achterkant. De camera aan de achterkant heeft een 28 mm lens, f/2.0 belichting, LED flits en is 8 megapixel. Dankzij de backside-illuminated technologie zijn foto’s in donkere omgevingen zelfs scherp. Zie hieronder een voorbeeld foto gemaakt met de HTC one X. Video’s opnemen doet u in 1080p FULL HD beeldkwaliteit, zie hieronder voorbeelden in het filmpje. Tijdens het filmen kunt u zelfs nog foto’s blijven schieten, deze functie is uniek onder de smartphones. De camera aan de voorkant is bestemd voor beeldtelefonie en heeft 1.3 megapixel.

htc one x kopen voorbeeld foto

Voorbeeld foto gemaakt met HTC One X. Klik om te vergrootten.

Besturingssysteem

Nu een HTC one X kopen? Dan staat er standaard het Android 4.0 Ice Cream Sandwich OS op geinstalleerd. Dit Android besturingssysteem werk samen met HTC Sense. In het verleden maakte HTC Sense teveel gebruik van onnodige 3D widgets die de telefoon langzaam maakten, nu zijn deze vervangen door simpele strakke widgets. De HTC One X heeft 9 desktop scherm dus u heeft genoeg plek om uw applicaties en widgets op kwijt te kunnen. De nieuwe versie Android 4.1 Jelly Bean zal per oktober beschikbaar zijn voor de HTC One X.

Goedkoopste deals, 10.0 out of 10 based on 2 ratings